Tijd om te stemmen … voor OpenStreetMap

16 april 2007 door Stefan de Konink

update: laatste kans!

OpenStreetMap dingt mee naar financiering vanuit de NetSquared innovatie competitie. Het voorstel behelst onder meer om de Tiger data te importeren in OpenStreetMap, om zodoende een community in de VS te jumpstarten. Bijkomend voordeel is een uitbreiding van het serverpark (en dat willen we allemaal wel!)

Voor wie het nog niet kent: Tiger data is geo-data van de amerikaanse overheid die vrij gebruikt mag worden. Ideaal voor OpenStreetMap dus en iets waar wij in Nederland alleen nog maar op kunnen hopen.

Maar goed. Om die financiering naar binnen te slepen, moet er gestemd worden door het publiek. En dat ben jij!

Gaat heen en stem OSM! (Noot: zaterdag sluiten de stembussen)

Tags:

One Response to “Tijd om te stemmen … voor OpenStreetMap”

  1. Danny Maas says:

    Ze hadden technische problemen, en nu is het stemmen verlengd! Je kunt dus NU nog stemmen.