Mapping Party in Enschede, 16 en 17 februari

12 februari 2008 door Martijn van Exel
LET OP: Wegens omstandigheden is de mapping party voor de zondag afgelast. Onze excuses.

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari zal Enschede het toneel zijn voor de eerste OpenStreetMap Mapping Party van 2008. De deuren van onze sponsor JR Online staan op beide dagen vanaf elf uur open voor iedereen die mee wil doen. Ervaren ‘mapper’ of zomaar ge├»nteresseerd in wat OpenStreetMap nou eigenlijk is? Kom langs en doe mee! Er zullen GPS-apparaten aanwezig zijn die je kunt lenen.

Wil je nog meer weten? Stel je vraag of discussieer mee op de mailinglijst of op het forum. Klik rechts op ‘Hoe kan ik meedoen’ voor de juiste links. Enschede heeft ook een eigen pagina op de OpenStreetMap-wiki waar je een kijkje kunt nemen.

Tags:

One Response to “Mapping Party in Enschede, 16 en 17 februari”

  1. stelt says:

    Kun je ajb via de mailinglist genoemd op http://losc.nl/Enschede/ melden wat de nieuwe datum wordt? Is de UT campus al goed ge-mapped? Dat zou een mooi stukje zijn voor http://twoss.wordpress.com