Mapping-MiniParty Amsterdam

6 maart 2008 door Martijn van Exel

Aanstaande zaterdagmiddag vindt in het centrum van Amsterdam een nieuw type OpenStreetMap-evenement plaats: een thematische MiniParty. Vrijwilligers van OpenStreetMap komen vanaf 14:00 in café SKEK aan de Zeedijk bij elkaar om het centrum van Amsterdam beter op de vrije wereldkaart te zetten. Met het toeristenseizoen om de hoek hebben we gekozen voor het thema horeca. Het doel is om zoveel mogelijk cafés, restaurants en hotels op OpenStreetMap te zetten, zodat de vrije kaart kan dienen als stadsgids voor de argeloze toerist.

Iedereen die mee wil doen is van harte welkom! Misschien wil je alleen eens kennismaken met OpenStreetMap en de mensen erachter? Misschien wil je zelf eens ervaren hoe het is om zelf bij te dragen aan een vrije, gratis wereldkaart? Er zijn ervaren OpenStreetMappers aanwezig om je de kneepjes van het vak bij te brengen en er zijn GPS-apparaten die je kunt lenen om je eerste schreden te zetten op mappingpad.

Kijk voor iets meer informatie en eventueel inschrijven (niet noodzakelijk) op onze Wiki.

Hopelijk tot zaterdag!

Comments are closed.