State of the Map 2009 in Amsterdam

16 december 2008 door Henk Hoff

Maandag 15 december is bekend gemaakt dat de State of the Map (de jaarlijkse conferentie van de OSM Foundation) komend jaar in Amsterdam gehouden wordt. Je kunt je voorstellen dat we hier erg blij mee zijn. En stiekum ook wel een beetje trots dat we Trento (Italie) en Gran Canaria (Spanje) achter ons hebben gelaten.

De State of the Map is een conferentie waarbij mensen uit alle geledingen van de OpenStreetMap community bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en ideeen uit te wisselen. Kortom, het is the place to be voor iedereen die met open geodata werkt of wil werken.
Nieuw aan de komende editie in Amsterdam is dat er een extra dag bij komt voor instellingen, bedrijven en andere belangstellenden waarbij wordt ingegaan hoe je gebruik kunt maken van OpenStreetMap data.

Zet vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli maar alvast in je agenda! … en houd deze site in te gaten of die op de internationale wiki voor de laatste ontwikkelingen.

State of the Map in Amsterdam: wij hebben er zin in!

Tags:

Comments are closed.