zaterdag 30 mei OpenStreetMap Gebruikers dag 2009 – Baarn

4 mei 2009 door Bas de Lange

Dit jaar vind op zaterdag 30 mei van 12:00 – 17:00 uur in Baarn alweer de tweede OpenStreetMap Gebruikers Dag plaats. Vorig jaar tijdens de Nederlandse editie van Software Freedom Day, en dit jaar tijdens de Nederlandse editie van Geo Freedom Day. Op deze dag zullen vele OpenStreetMappers – ouwe rotten en nieuwkomers, techneuten, fietsers, organisatoren – bijeen komen om met elkaar te praten over de stand van zaken van de vrije wereldkaart in Nederland. Ook voor geïnteresseerden en mensen die graag mee willen doen heeft de Gebruikersdag van alles te bieden. Er zullen presentaties plaats vinden, en je kunt andere OpenStreetMappers ontmoeten, vragen stellen, uitleg krijgen over bijv. het maken van de vrije wereldkaart. En er zijn GPS-apparaten aanwezig zodat je meteen eens kunt proberen om een stukje Baarn (beter) in kaart te brengen onder begeleiding van een ervaren mapper. Genoeg leuke redenen om te komen kijken èn meedoen in Baarn!

Over Geo Freedom Day
Geo Freedom Day is een wereldwijde viering van vrije geografische gegevens, zoals vrije stratenkaarten, postkodedatabanken en satellietfotografie. Het doel van deze dag is om het wereldwijde publiek bekender te maken met vrije stratenkaarten en postkodedatabanken van goede kwaliteit in het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Kijk op de webstek van de Nederlandse editie van Geo Freedom Day voor de details over locatie, bereikbaarheid en tijden. En meld je aan voor de Geo Freedom Day bezoekerskaart. Handig als je met andere OpenStreetMappers wilt mee rijden!

One Response to “zaterdag 30 mei OpenStreetMap Gebruikers dag 2009 – Baarn”

  1. Dick says:

    Er staat hier niet vermeld dat het op 30 mei is 😉

    Wat overigens mijn verjaardag is, helaas kan ik daarom niet komen. (Kan natuurlijk niet iedereen voorzien van gebak…)