Openfietskaart.nl Beta 2

17 mei 2009 door Roeland Douma

openfietskaart beta 2 De fietsers onder jullie zal het niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd verscheidene dagen zijn geweest waarop er weer fanatiek gemapt kon worden met de fiets! Tevens is statistisch gezien de kans ook steeds groter dat we er vaker op uit kunnen op de fiets en dat wordt dan uiteraard ook van alle mappers in ons land verwacht.

Onze database is al aardig gevuld met fietsroutes maar er is nog veel te doen en om het mappen nog aantrekkelijker te maken heeft Ldp in zijn veel te kleine kelder verscheidene etmalen doorgebracht om ons de vernieuwde openfietskaart.nl te geven.

Deze nieuwe stylesheet bied ondere andere:

  • Labels voor de LF routes
  • Afstands aanduiding voor de rcn routes
  • Snellere updates omdat deze kaart op de nieuwe tile server draait

Kortom kijk snel op openfietskaart.nl en vul alle ontbrekende fietsroutes bij jou in de buurt in!

Tags:

Comments are closed.