Live vanaf de ontwikkelvloer…

8 juni 2009 door Stefan de Konink

…lanceren we de OpenStreetPhoto Beta!

Het was een idee van onze grote taggingguru Geert, om ons allen van een mooi hoofd op deze site te voorzien. “Wie is OpenStreetMap nu eigenlijk?” Dat idee draaide uit op “Laten we al onze foto’s delen!”, evolueerde in “Waarom niet onze eigen StreetView?”… en eindigde in “Luchtfotografie!”

En toch was het tweede idee best aardig. Dat foto’s delen. Met de inmiddels gedeelde foto’s zijn meer mensen aan de slag gegaan. Om borden te herkennen bijvoorbeeld. Maar zou het niet handig zijn als je even een fotootje van een straat kan bekijken die een andere OpenStreetMapper al voor je heeft gemaakt? Of gewoon je eigen foto op de kaart of in je editor?

Het is basic, het mist een eventueel ingevoerde richting, en er kan nog zo veel verbeteren. Met dank aan Milo voor de eerste geannoteerde content en Nikki die een presentatie wil komende vrijdag…

Voorbeeld

Tags:

2 Responses to “Live vanaf de ontwikkelvloer…”

  1. Willem1 says:

    Is het mogelijk om foto’s te uploaden?

  2. Stefan de Konink says:

    Ja, zie de wiki