24 juni: Eerste Amsterdamse MappersBabbel

24 juni 2009 door Martijn van Exel

Een aankondiging op het laatste moment, maar daarom niet minder gemeend!

Vanavond, op 24 juni, vindt in een gezellig café in Amstertdam-Oost, vlakbij het Muiderpoortstation, de eerste Amsterdamse MappersBabbel plaats. Over de naam valt nog te twisten ;), maar het idee is overgewaaid uit Duitsland, waar regelmatig OpenStreetMappers  uit dezelfde stad of regio samenkomen om onder bij een biertje / gin-tonic / thee / cassis te praten over lokale OpenStreetMap-zaken. Dit idee willen we nu ook eens in Nederland uitproberen en we beginnen in Amsterdam. Waar zouden we het zoal over kunnen hebben? Een paar ideeën:

* Een idee krijgen van wie waar bezig is
* Wat vinden we van de kaart van Amsterdam?
* Zijn er ‘mapping-speerpunten’ waar we op kunnen / willen focussen?
* Wat voor ideeėn leven er onder Amsterdamse (e.o.) mappers?
* Is er animo voor een talk-ams lijst?

De nadruk ligt op informeel en een leuke avond, dus geen formele agenda. Het wordt ook geen mapping-party, de avond is niet specifiek gericht op nieuwe mappers, maar eerder een soort Mappers van de Ronde Tafel.

We bepalen samen hoe we daarna verder gaan. Als het aanslaat kunnen we het vaker doen, en misschien meer gerichte dingen gaan bespreken.

Dit moet je weten:

Eerste Amsterdamse MappersBabbel
Woensdag 24 juni, 20:00
de Ponteneur, Dapperbuurt, Amsterdam-Oost

Als je erbij wilt zijn, laat dat dan even weten door je naam aan de deelnemerslijst op de wiki toe te voegen! Maar welkom ben je hoe dan ook.

Tags:

One Response to “24 juni: Eerste Amsterdamse MappersBabbel”

  1. […] navolging van de eerste Amsterdam Mappers Babbel is er een vervolg meetup. Als je wel eens in Amsterdam mapt kom dan naar […]