Zaterdag 19 september 3e OpenStreetMap Gebruikersdag

17 september 2009 door Floris Looijesteijn

Wanneer en waar?

Zaterdag 19 september van 12:00 tot 17:00 uur (zaal open 11:00 uur) vindt er alweer voor de zesde keer een Software Freedom Day plaats in Nederland. Tijdens deze dag is er ook weer een OpenStreetMap Gebruikersdag. Dit keer in het voormalig Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam.

Wat staat er te gebeuren?

Vele projekten op het gebied van open-source software, open standaarden, open dokumentformaten, open content, open geodata, open hardware, open etc. presenteren zichzelf op de Software Freedom Day-bazaar op zaterdag 19 september. Toegang is gratis; wel wordt het erg op prijs gesteld als je laat weten dat je komt door een bericht te sturen via de Software Freedom Website:

http://softwarefreedomday.eu/2009/index.html

Daar is ook een programma te vinden. Veel plezier!

Tags: ,

Comments are closed.