Derde Amsterdamse MappersBabbel

21 oktober 2009 door Martijn van Exel

De Amsterdamse MappersBabbel komt er weer aan! Een beginnende traditie van de actieve Amsterdamse (en omstreken) OpenStreetMappers om af en toe gezellig in de kroeg te gaan hangen en over OpenStreetMap – en andere belangrijke zaken in het leven – te babbelen. Ook als je nog niet actief bent ben je natuurlijk van harte welkom, er zitten best leuke mensen bij 🙂

We zwerven een beetje door de stad; voor de derde editie landen we op woensdag 28 oktober vanaf een uurtje of 8 in de Pijp, in het altijd gezellige FONK, in de wijde omgeving geroemd om de maandelijkse pub quiz, zondagmiddag Ajax kijken en de uitstekende FONKburger.

Leuk als je komt! Als je al een OSM-account hebt, laat dan je naam achter op de Wiki. Daar wordt ook het laatste nieuws gemeld, dus kijk er nog even tegen die tijd.

Tot woensdag de 28e!

Comments are closed.