Meet & Greet met OSMF bestuur

19 januari 2010 door Henk Hoff

Na een succesvolle nieuwjaarsborrel is er zaterdag 23 januari alweer een nieuwe OpenStreetMap borrel in Amsterdam. Voor diegenen die de nieuwjaarsborrel niet hebben kunnen bereiken vanwege het witte weer, hier is een herkansing 😉

Het voltallig bestuur van de Foundation is zaterdagavond in de Amsterdam. Kortom, heb je nog vragen aan de andere bestuursleden van de Foundation (Steve Coast, Andy Robinson, Mike Collinson, Mikel Maron, Ulf Muller of Simone Cortesi) kom dan gerust even langs. Maar natuurlijk mag je ook een ander excuus bedenken om aan te schuiven in het restaurant en/of het cafe.

Vanaf ongeveer 18.00 uur starten we in een restaurant om later op de avond naar een cafe te verhuizen. Kom gerust langs en prik een vorkje mee of hef een glas met het bestuur.

Momenteel is de locatie nog niet bekend, maar die wordt zsm bekend gemaakt. Houdt deze pagina dus even in de gaten.

Tot ziens in Amsterdam a.s. zaterdag.

UPDATE:

Als restaurant is gekozen Nam Kee aan de Geldersekade. Voor de borrel verhuizen we paar meter verderop naar De Waag. Deze plekken zijn op loopafstand van Amsterdam CS en (nog dichterbij) metrostation Nieuwmarkt.

Tags: , ,

Comments are closed.