Center Parcs Mapping

7 april 2010 door Roeland Douma

Ook dit jaar was ik met Pasen op familieweekend. Ook deze editie was zeer geslaagd, maar dat is niet waar ik over wil schrijven. Als OSM’er kan ik er natuurlijk niet tegen dat ik ergens ben waar onze kaart nog niet compleet is! Na vriendelijk vragen zijn de 3dShapes ge├»mporteerd en zag het er direct een stuk beter uit, maar nog verre van af.

Hierna zijn Rob (Rubke) en ik begonnen met het intekenen van wegen en het taggen van verschillende plaatsen. Enkele huisnummers konden worden afgeleid en ingevuld! Dit had als leuk resultaat dat ik daadwerkelijk naar de bungalow kon routeren!

Zoals gezegd was het familieweekend erg gezellig dus er was niet veel tijd om te mappen. Maar ik wilde jullie toch het resultaat niet onthouden! Misschien gaat er nog eens een OSM’er naar ‘De Kempervennen’ om daar nog meer huisnummers in te vullen. Persoonlijk vind ik onze kaart nu al stukken beter dan het kaartje dat je bij Center Parcs krijgt, maar het kan natuurlijk altijd nog beter.

Uiteraard is dit niet beperkt tot ‘De Kempervennen‘ en wordt het mappen van vakantieparken overal in de Benelux gestimuleerd. Wellicht een idee voor een mapping party?

One Response to “Center Parcs Mapping”

  1. Willem1 says:

    Ik heb een paar maanden geleden ook een vakantiepark gemapt:
    http://osm.org/go/0EmC1@dtm-