Nog 1 maand tot de State of the Map 2010

9 juni 2010 door Floris Looijesteijn

Over 1 maand barst in Girona, Spanje de vierde editie van de jaarlijkste State of the Map los. Deze conferentie zal drie volle dagen – van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juli – duren, waarvan de eerste dag volledig gewijd zal zijn aan de relatie tussen OpenStreetMap en commerciële geo-toepassingen.

Voorgaande edities van State Of The Map, in Manchester (2007),  in Limerick (2008) en in Amsterdam (2009) trokken een groeiend aantal bezoekers uit alle gelederen van de wereldwijde OpenStreetMap-community, aangevuld met professionals in GIS en IT.

Inmiddels is op de website het voorlopige programma te raadplegen. Dit jaar is het programma opgedeeld in tracks, zoals Quality & Validation, Foundation en Humanitarian.

Toegangskaarten zijn beschikbaar vanaf 75 euro en mocht je voetbalfan zijn, er is een groot tv-scherm aanwezig! Dus waar wacht je nog op? Registreer je nu op de website www.stateofthemap.org. Wellicht tot volgende maand in Girona!

Comments are closed.