Mapping party Utrecht groot success

22 augustus 2010 door Frank Steggink

Vandaag was het eindelijk zover, de lang verwachte mapping party van Utrecht! Ondanks dreigende luchten en evenzo dreigende beelden op buienradar.nl hebben zich toch 14 dapperen verzameld op de Mariaplaats in Utrecht!

Er was één detailtje, de verzamelplaats, Stairway to Heaven, bleek pas om 3 uur open te zijn. Gisteren pas achtergekomen, terwijl ik toch echt dacht dat het eerder zou zijn. Wat blijkt, op de deur hangen twee verschillende openingstijden voor de zondag, namelijk 1 uur en 2 uur. Het is maar goed ook dat het teveel werk is om openingstijden te taggen ;).

Desondanks hebben we toch een groot deel van de points of interest in het centrum in kaart weten te brengen, en alvast gedeeltelijk te uploaden. Aanschouw het resultaat hier. Meer wijzigngen zullen de komende dagen online worden gezet. Dus al met al een geslaagde dag, en een goede gelegenheid om te kijken wie nu de personen achter al die nicks zijn.

Natuurlijk mag de groepsfoto niet ontbreken:

Aanwezig van links naar rechts:

 • Rob Aerts (Rubke)
 • Paul Wagener (PaulW)
 • Martijn Verwijmeren (cartinus)
 • Gert-Jan Idema (Gert-Jan Idema)
 • Peter de Bruin (pjdebruin)
 • Jacob Bax (Gollem)
 • Vincent Zweije (Vincy)
 • Frank Steggink (fsteggink)
 • Berend Schotanus (b3r3nd)
 • Walter Jonker (-), voor
 • Robert Elsenaar (ZMWandelaar), achter
 • Eric Kathmann (EricK)
 • Roeland Douma (rullzer)
 • Paul Smits (pauluzz)

Oh, en we hebben het er niet over gehad, maar moeten de werven langs de Oudegracht en de zaken aldaar nou met layer=-1 worden getagd? 😉

Verder is de volgende mapping party alweer aangekondigd. ZMWandelaar heet ons allen van harte welkom in Putten eind oktober. Doel: nieuwbouwwijkjes, huisnummers, bospaden, etc. Dus ideale tijd om te genieten van de vele herfstkleuren in de omgeving!

Tags: , ,

Comments are closed.