3dShapes op stoom

15 september 2010 door Frank Steggink

Jaja, degenen die met enige regelmaat een blik op de kaart werpen, zal het vast niet ontgaan zijn dat in rap tempo Nederland groener raakt. Niet omdat er voor diverse compensatieregelingen allerlei bossen worden aangeplant, maar omdat we met de import van 3dShapes landuse en water data goed op stoom liggen.

Een overzicht:

 • Lennard heeft alle schroom van zich afgeworpen, en is in Noord-Brabant langs de grens met België aan het importeren geweest. Hij gaat vanaf nu omhoog, richting Rotterdam en Dordrecht.
 • Theun is aan het genieten geweest van de spaarzame mooie dagen. Nu het echt herfstig is geworden, boekt hij progressie ter hoogte van de Afsluitdijk.
 • Rob heeft eindelijk voldoende moed bijeengeraapt om een begin te maken met 3dShapes importeren in Zuid-Limburg
 • Roeland, tja, hoe moet ik het zeggen. Hij “poldert” voort in Noord-Holland, maar is ook bezig met diverse andere interessante projecten. Daarovervolgt t.z.t. ongetwijfeld meer.
 • Ik heb me door een berg shapes heengeworsteld, en het grote gapende gat tussen Oost-Nederland en Utrecht is opgevuld, daarmee een mooi massief blok vormend. Mijn volgende project zal zijn Oost-Noord-Brabant (klopt dat met de streepjes?) en Noord-Limburg.

Om de shapes-spijsvertering alvast op te wekken, hier is een overzicht van het gebied van mijn volgende project:

Ik zal hieraan een nieuw forum-thread aan wijden, waar weer gebieden afgeschermd kunnen worden tegen 3dShapes.

2 Responses to “3dShapes op stoom”

 1. Thomas says:

  Ah, heel mooi! Zat er al een tijdje naar uit te kijken wanneer mijn mooie Overasselt wat 3dShapes-love zou mogen verwelkomen. Keep up the great work!

 2. Frank Steggink says:

  Ik kan normaal geen garanties geven over de volgorde / duur (moet het allemaal ‘s avonds of in het weekend doen), maar aangezien ik bij Nijmegen ga beginnen, zal dit wel snel aankomen 🙂