Omdat je de competitie in de gaten moet houden

22 december 2010 door Stefan de Konink

Vandaag zat ik weer eens lekker op Google Maps om wat te geocoden, en het viel me opeens op dat er complete straten waren verdwenen. De sloten er niet uit zagen etc. Wat mij nog niet opviel en Peter wel is dat Tilburg nu in het Markermeer ligt en dat die opeens uitgemalen is. Ik zie best toekomst voor Google 🙂 Is weer eens wat anders dan Station Heerlen binnen de stadsgrenzen van Maastricht, wat je op Bing kunt zien.

Tags: ,

8 Responses to “Omdat je de competitie in de gaten moet houden”

 1. Paul says:

  Zijn dit nou die beruchte bewust geplaatste easter eggs?

 2. […] bloggers op Openstreetmap.nl zijn sinds kort ook een aantal straten verdwenen en staat Tilburg nu dus twee keer op de kaart. […]

 3. Fleur says:

  Of weet Google iets wat wij nog niet weten en worden deze plannen in de toekomst uitgevoerd! *aluhoedje op!*

 4. johan says:

  NIet verrasend dit niet op google mobiel..

 5. […] van de meest in het oog springende fouten die in de laatste versie van Google Maps zijn geslopen, meldt OpenStreetMap, het open kaartenalternatief. De fouten zijn alleen te zien bij een bepaalde […]

 6. floris says:

  Ik denk dat ik alvast een stukje grond ga claimen, je mag toch tegenwoordig rechten ontlenen aan Google Maps? Doen ze in Nicaragua toch ook?

 7. Remco says:

  Het was de redactie van het regionale dagblad ook al opgevallen. In de editie van gister wisten ze te melden dat station Berlin-Friedrichshagen tegenwoordig in het recreatiegebied ‘t Twiske (nabij Zaandam) ligt.