Vroeger..

22 februari 2011 door Rob Aerts

LinuxMagazine deed ooit een artikel over OpenStreetMap in 2007.

Open kaart spelen
OpenStreetMap maakt Nederland compleet

Onze trouwe lezers weten dit natuurlijk al lang: langzaam is zo’n beetje voor alle soorten software ook een open source equivalent te vinden. Behalve… voor navigatie. Eigenlijk is er geen reden waarom er geen navigatiesoftware bestaat, behalve dat je dan ook geschikt kaartmateriaal moet hebben. En dat was tot voor kort een probleem.  OpenStreetMap.org lost dat probleem op, meter voor meter.

Voor wie het hele artikel nog eens wil nalezen kan dat via de volgende link doen.

Tags: ,

2 Responses to “Vroeger..”

 1. !i! says:

  Sorry but here is no link to the creators of this blog 🙁

  Is it true, that there is only a local meetup in Amsterdam?
  http://usergroups.openstreetmap.de
  If not, might you please add some more please using the wiki template http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Template:User_group

 2. Hi !i!

  This question has been asked in the Dutch mailing list. There are not many dedicated local groups that I know of in the Netherlands. We are a small country 😉 I added the Amsterdam one but even that is not a very consistent group.

  Best
  Martijn