State Of The Maps in 2011

7 maart 2011 door Martijn van Exel

State Of The Map is de jaarlijkse OpenStreetMap-conferentie die OpenStreetMappers en een groeiende groep geïnteresseerden bijeen brengt om de laatste ontwikkelingen rond OpenStreetMap van elkaar te horen. Kijk hier voor de sites van de vorige edities: 2007, 2008, 2009, 2010. Dit jaar zijn er maar liefst twee State Of The Maps: één in Denver, Colorado in september, en één in juli in Wenen, Oostenrijk. Voor beide conferenties is de call for papers nog tot 15 maart open, dus als je je eigen onderzoek, project of idee voor het voetlicht wil brengen, dien je voorstel dan nu in!

De registratie voor de Europese editie, die op 5,6 en 7 juli plaatsvindt, is vandaag geopend. Voor de vroege vogels kost een conferentie-pas maar 60 euro, dus als je al weet dat je wilt gaan, schrijf je dan nu in. Over een tijdje gaat de prijs omhoog naar 90 euro.

Denver is een stuk verder weg en dus voor ons Europeanen een stuk duurder. Daarom is het goed om te weten dat er groepskorting is geregeld via United Airlines. Hier vind je meer informatie over hoe je van die korting, die kan oplopen tot 20%, gebruik kunt maken.

Tot ziens in Wenen, of misschien wel in Denver!

Comments are closed.