Morgen: de nationale Open Geodata #endgame

29 november 2011 door Stefan de Konink

Ja, we hebben ondertussen iedere speler in de markt verslagen. De data van de Fietsrouteplanner, de interactieve spoorkaart, de achtergrond kaart van Rijkswaterstaat, heb ik mijn punt gemaakt? Wij zijn gewoon de beste.

Wij kunnen ons met gemak meten met Muhammad Ali, om de beste te blijven moet er nog één eindbaas verslagen worden: kaartenmaker Falkplan-Andes. En die match wordt morgen gespeeld in het SportPaleis van justitie ’s-Hertogenbosch, kaartjes worden aan de deur verkocht in ruil voor een geldig legitimatiebewijs. Een quote van onze landsadvocaat: “Andes verkiest het de tekenen des tijds niet te verstaan.”

En zo is het maar net! Gelukkig zijn er nog meer fans die deze match objectief becommentariëren; Goudappel Coffeng schrijft: ‘Open Data’ is immers dé internationale trend en goed voor de innovatie in Nederland.

Komen? Om 10.00u begint te zitting.

Update: live uit de rechtzaal: @openkvk

Tags: , , ,

Comments are closed.