Nederlandse tile server wordt weer bijgewerkt

3 september 2015 door Stefan de Konink

Enige tijd stonden de updates van de Nederlandse tileserver uit. Het update script werkte niet goed, de databank liep (heel) erg snel vol. Na vele klachten bij de webmaster hebben we vandaag de tileserver wederom onder handen genomen. Er is een nieuwe planet gemaakt voor de Benelux en in het Mapnik databank formaat geïmporteerd in PostgreSQL. Ook staat het script om de data bij te werken weer aan. Uiteraard worden alle lagen opnieuw gerenderd, en dat kost even tijd.

Het onderhoud aan de Nederlandse infrastructuur kan zeker wat extra technische handen gebruiken. Lijkt het je leuk om kennis te maken met de Nederlandse community kom dan ook langs op de de volgende bijeenkomst op 19 september bij Rijkswaterstaat.

Tile renderen

Comments are closed.